Siirry sisältöön

Palveluneuvonta pitää sisällään: 

  • Yleistä neuvontaa ja ohjausta ikääntymiseen liittyvissä haasteissa
  • Hyvinvointia ja terveyttä edistävät (HyTe) –käynnit 80-vuotta täyttäville
  • 77-vuotta täyttävien terveystapaamiset

Hyvinvointia- ja terveyttä edistävät (HyTe) käynnit

HyTe-käynneillä arvioimme asiakkaan hyvinvointia, terveyttä ja toimintakykyä sekä tuemme kotona selviytymistä ja asumista. Tarvittaessa annamme ohjausta ja neuvontaa saatavilla olevista palveluista, jotka tukevat asiakkaan hyvinvointia edistäviä valintoja.

Käynnit ovat vapaaehtoisia ja maksuttomia.

Kenelle?

Hyte -käyntien asiakkaita ovat 77- ja 80 vuotta täyttävät asukkaat, jotka eivät ole säännöllisten palveluiden piirissä.  Kutsu ja haastattelukaavake lähetetään kirjeitse kotiin. Asiakas varaa itse ajan kotikäynnille tai vaihtoehtoisesti vastaanottokäynnille.

Terveystapaamiset on suunnattu 77 vuotta täyttäville asukkaille. Vastaanottokäynti sisältää hoitajan ja fysioterapeutin tapaamisen.

Tapaamisessa kartoitamme asiakkaan terveydentilaa, hyvinvointia ja toimintakykyä. Tarvittaessa annamme ohjausta ja neuvontaa saatavilla olevista palveluista.

Hyte -käyntien asiakkaita ovat 80 vuotta täyttävät asukkaat, jotka eivät ole säännöllisten palveluiden piirissä.  Kutsu ja haastattelukaavake lähetetään kirjeitse kotiin. Asiakas varaa itse ajan kotikäynnille tai vaihtoehtoisesti vastaanottokäynnille.

Annamme yleistä palveluneuvontaa ja ohjausta ikääntymiseen liittyvissä haasteissa. Palveluneuvoja puh. 040 168 4939 tai terveydenhoitaja puh. 0400 992 438.

Hyvinvointia- ja terveyttä edistävät (HyTe) käynnit:

Hyte -käynnit 80 vuotta täyttävät, palveluneuvoja, puh. 040 168 4939.
Hyte -käynnit yli 65-vuotiaat ja omaishoitajat
77 vuotta täyttävien asukkaiden terveystapaamiset, terveydenhoitaja, puh. 0400 992 438.