Siirry sisältöön
Yleinen

Selkämeren sairaalan ilmastointiremontti alkaa heinäkuussa

Selkämeren sairaalan tiloissa Kristiinankaupungissa aloitetaan heinäkuussa ilmanvaihtojärjestelmän saneeraustyöt, joiden on arvioitu kestävän joulukuulle saakka. Remontti vaikuttaa jonkin verran myös hyvinvointialueen palveluihin.

Remontti vaikuttaa tiloihin joissa toimii hyvinvointialueen psykososiaalinen keskus sekä sosiaalihuollon palveluita, kuten aikuissosiaalityö, lastensuojelu, lasten ja perheiden sosiaalityö sekä perhetyö. Korjaustöitä tehdään myös rakennuksen toisessa kerroksessa, missä työskentelee hyvinvointialueen hallinnollista henkilökuntaa sekä asiantuntijoita.

Remontti vaikuttaa myös Selkämeren terveyden kautta järjestettäviin neuvola- hammashuollon sekä fysioterapian palveluihin.

Saneeraustöiden takia osa tiloista voi olla tilapäisesti pois käytöstä ja myös pääsisäänkäynti voi olla ajoittain suljettu. Kävijöitä ohjataan silloin käyttämään toista sisäänkäyntiä, ja paikalle laitetaan selkeät opasteet.

Mikäli sovittu vastaanottokäyntisi tai tapaamisesi joudutaan siirtää remontin vuoksi toiseen toimipisteeseen, sinulle ilmoitetaan siitä henkilökohtaisesti.