Siirry sisältöön

Strategia ja arvot

Rakennamme yhdessä hyvinvointia Pohjanmaalle. Lähellä ihmistä, innovatiivisesti ja kahdella kielellä. Hei, kuinka voin auttaa on Pohjanmaan hyvinvointialueen palveluasenne, joka vaikuttaa toiminnan kaikilla tasoilla. Se perustuu lähestyttävyydelle, lämpimälle kohtaamiselle ja jatkuvalle kehittymiselle. Asenne ei kuvaa vain asukkaille tarjoamaamme palvelua, vaan se toimii myös sisäisesti.

Arvomme

  1. Ihmiseltä ihmiselle
  2. Eteenpäin katsova
  3. Tasa-arvoinen kohtelu

Visiomme

Olemme läsnä arjessasi. Teemme yhdessä töitä hyvinvointisi puolesta kaikissa elämäntilanteissa, kahdella kielellä. Pohjanmaalla on innovaatiokykyä sekä yhdistetty sosiaali- ja terveydenhuolto, jonka vaikuttavuus on erinomainen.

Pitkän aikavälin tavoitteemme

  1. Läsnäolo ihmisten arjessa, kaksikielisyys sekä palveluiden sujuvuus ja yhteistyökyky takaavat tyytyväisimmät asiakkaat. Pohjanmaalla asuu Suomen hyvinvoivin väestö.
  2. Yhdistetty sosiaali- ja terveydenhuolto ja kehittämiseen kannustava ilmapiiri lisäävät tehokkuutta ja antavat pohjan taloudelliselle, ekologiselle ja sosiaaliselle kestävälle kehitykselle.
  3. Asiakas- ja potilasturvallisuus ovat Pohjoismaiden huippua.
  4. Korkea ja jatkuvasti kehittyvä ammattitaito, työhyvinvointi ja hyvä johtaminen tekevät meistä houkuttelevan työpaikan, josta henkilöstö on ylpeä.
Pohjanmaan hyvinvointialueen palveluasenne on Hei, kuinka voin auttaa?