Siirry sisältöön

Edellytykset onnistuneelle harjoittelulle on että (hoitoalan) opiskelijat saavat tietoa esim. keskussairaalan/Malmin sairaalan ja eri tulosalueiden toiminnasta, johtamisjärjestelmästä, hyvistä käytäntöistä ja arvoperustasta.

Perehdytys Vaasan keskussairaalassa

Yleisperehdytys pidetään maanantaisin kokoushuoneessa D1 viikot 1-17, mutta viikolla 15 ei pidetä perehdytystä.

Perehdytys 2.5 pidetään kokoushuoneessa Pääsky (Y3.06), 8.5 ja 15.5 kokoushuoneessa Kurki (Y3.07) ja 22.5 kokoushuoneessa Joutsen (Y3.06). 

Seuraa soveltuvia ohjeita tästä: Tietoa opiskelijoille

Perehdytys Pietarsaaressa, Uusikarlepyyssä, Pedersöressä ja Luodossa

Jos aloitat harjoittelun Malmin alueella: opiskelijat kokoontuvat Beda Aulanilla, sisäänkäynti B, ensimmäisenä arkipäivänä klo 10:00. Sieltä ohjeistamme sinut oikeaan pukuhuoneeseen ja oikealle osastolle.

Jos aloitat harjoittelun Malmin alueen ulkopuolella sijaitsevassa yksikössä (esim. kouluterveydenhuollossa, vanhustenhuollossa tai Pedersören, Uudikarlepyyn tai Luodon kunnissa), ota yhteyttä kyseiseen yksikköön 1-2 viikkoa etukäteen saadaksesi tietoa harjoittelun ensimmäisestä päivästä.

Muut

Jos aloitat harjoittelun jossakin muussa paikassa (esim. kouluterveydenhuolto, vanhusten- ja sosiaalihuolto), ota yhteyttä kyseiseen yksikköön hyvissä ajoin (n. 1-2 viikkoa) ennen harjoittelusi ensimmäistä päivää.