Siirry sisältöön

Hallinnon sihteerien keskeisimmät työtehtävät ovat: ylihoitajien, sosiaalipalveluiden päälliköiden ja johtavien lääkäreiden sihteeritehtävät. Lisäksi monipuolisia toimisto-, henkilöstöhallinto-, tietohallinto-, taloushallinto- ja viestintätehtäviä.  

Osaston-, toimisto- ja palvelusihteerien keskeisimmät työtehtävät:

  • Lähetteiden käsittely
  • Määräysten toteuttaminen
  • Digitaalisen ja puheentunnistussaneluiden purku
  • Tekstinkäsittely ja potilasasiakirjatekstien käännöstyöt
  • Asiakaspalvelu, sekä
  • Arkistointi ja asiakirjahallintaan liittyvät tehtävät

Yksikössämme on osastonsihteereitä jaettuna eri osastoille ja poliklinikoille. Sanelunpurkua on osittain keskitetty kirjoituskeskukseen. Käännöstiimi kääntää tarvittaessa potilastekstin. Suurin osa osastonsihteereistä työskentelee hoitoyksiköissä.  

Poliklinikalla päätehtävä on asiakaspalvelu, potilaiden ilmoittautumisten vastaanottaminen ja henkilötietojen tarkastaminen. Näiden lisäksi työtehtäviin kuuluu esimerkiksi puhelimeen vastaaminen ja niin sanotut paperityöt sisältäen mm. käyntien hintaluokkien syöttämistä järjestelmään ja päivittäisen postin läpikäymistä.  

Osaston kansliatyöt vaihtelevat myös jonkin verran riippuen osastosta, mutta pääosin joka osastolla työtehtäviin kuuluu lääkärin määräämien laboratoriokokeiden ja muiden tutkimusten tilaaminen hoitojakson aikana, mahdollisen jatkohoidon järjestäminen ja ajanvaraus. 

Kaikki vakinaiset työpaikat tulevat auki meidän nettisivuille ja kuntarekryyn. Tarvitsemme myös kesäsijaisia ja lyhytaikaisia sijaisia.

Tästä pääset Kuntarekryyn katsomaan avoimia työpaikkoja.

Ota yhteyttä!

Me Pohjanmaan hyvinvointialueen kuntayhtymässä olemme kiinnostuneita harjoittelijayhteistyöstä oppilaitosten kanssa ja toivoisimme että voisimme lisätä yhteistyötä. Meillä on sijaistarpeita ympäri vuoden. Olethan yhteydessä mikäli olet kiinnostunut harjoittelusta tai kiinnostuit työskentelemään meillä. 

Vaasa, Laihia, Mustasaari, Vöyri:

Tuija Hirvelä, palvelupäällikkö, tuija.hirvela@ovph.fi, puh.nro 044 323 4806 

Pietarsaari, Luoto, Pedersöre, Uusikaarlepyy, Närpiö, Kaskinen, Kristiinankaupunki, Maalahti:

Heidi Luoma-aho, koordinoiva palveluesimies, heidi.luoma-aho@ovph.fi, puh.nro 040 574 3315