Siirry sisältöön
Yleinen

Hoitotarvikejakelussa Maalahden-Korsnäsin alueella muutoksia


Maalahden-Korsnäsin terveysaseman hoitotarvikejakelussa on tapahtunut muutoksia puhelinajoissa, noutopäivissä sekä tilausten tekemisessä.

Hoitotarvikejakelu on avoinna osoitteessa Tamppitie 2, 66100 Maalahti tiistaisin ja keskiviikkoisin kello 9–11. Sisäänkäynti jakeluun on yleislääketieteen osaston kautta, tarvikkeet ovat kaapissa heti sisäänkäynnistä oikealla.

Tuotteet tulee tilata hyvissä ajoin, 2 viikkoa ennen noutoa. Myös insuliinipumpun tarvikkeet täytyy tilata 2 viikkoa ennen. Korsnäsiin tilattuja tarvikkeita voi hakea terveysaseman varastosta klo 8–16, Norrbyvägen 9, 66200 Korsnäs.

Hoitotarvikejakelun puhelinnumero on 040 650 8040, puhelinaika on tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 9–11. Sähköpostitse jakeluun saa yhteyden osoitteella hoitotarvikejakelu.maalahti@ovph.fi

Asiakkaita kehotetaan olemaan tarkkana tuotteiden tiedoista: tuotteen nimi ja REF-numero, määrä ja asiakkaan nimi sekä mistä haluaa noutaa tuotteet. Diabeteshoitotarvikkeita jaetaan myös diabeteshoitajakäyntien yhteydessä.