Siirry sisältöön

Asioi meillä

Täältä löydät tietoa siitä, kuinka asioit palveluissamme, yleistietoa asioinnista, kuten hinnastot, sekä tietoa asiakkaan ja potilaan oikeuksista.

Näin toimimme

Haluamme antaa asiakkaillemme parasta mahdollista hoitoa ja palvelua. Kehittyäksemme ja tullaksemme entistä paremmiksi, pyydämme sinulta palautetta toiminnastamme.

Valokuvaamiseen ja videoimiseen toimitiloissamme tarvitsee lähes aina luvan. Kuvia saa ottaa ilman erillistä lupaa ulkotiloissa, pääauloissa sekä kahvilatiloissa. Muualla toimitiloissamme tarvitaan lupa kuvaamiseen. Valo- ja videokuvaaminen ei kuitenkaan saa häiritä palvelua, hoitoa tai muuta toimintaamme. Muistathan kuvatessasi hyvät tavat, sillä jokaisella asiakkaallemme, potilaallamme, työntekijällämme ja vierailijalla on oikeus yksityisyyteen.

Kela korvaa terveydenhuoltoon tehtyjä matkoja, jos matka on tehty sairauden, raskauden tai synnytyksen vuoksi. Voit saada korvauksen taksimatkasta, jos et voi terveydentilasi vuoksi käyttää julkisia kulkuneuvoja tai jos julkisia kulkuneuvoja ei ole käytettävissä.