Siirry sisältöön
Yleinen

Keskustelutilaisuus ostopalveluista palveluntuottajille

Keskustelutilaisuus pidetään Vaasassa hyvinvointialueen auditoriossa Kotka (Y3.13), Hietalahdenkatu 2-4.

Aika: 4.12. klo 18

Paikka: Auditorio Kotka, Hietalahdenkatu 2-4, Vaasa

Kenelle: palveluntuottajille

Hyvinvointialueen hallitus on edellyttänyt, että osana tulevaisuus- ja sopeuttamisohjelman ja vuoden 2024 talousarvion ja 2025-2026 talous- ja toimintasuunnitelman valmistelua on selvitettävä, miten asiakaspalvelujen ostopalveluja koskevat sopimusten ehdot, palvelujen ja palvelusetelien hintojen tarkistusperusteet saadaan yhdenmukaistettua. Ostopalveluja koskevia sopimuksia on laadittu aiemmin eri tavoin ja niihin on merkitty mm. hintojen tarkistusperiaatteet eri tavoin.

Keskustelutilaisuuden tavoitteena on yhdessä etsiä keinoja, miten hyvinvointialueen palvelutoiminta saadaan yhtenäisten kriteerien ja toimintaa ohjaavien periaatteiden mukaisiksi.  

Hyvinvointialueen tavoitteena on uudistaa toimintaansa kustannustehokkaalla tavalla ja löytää uusia toimintamalleja palvelujen järjestämiseksi. Hyvinvointialue haluaa kuulla yhteistyökumppaneiltaan ehdotuksia tuotantokustannusten nousun hillitsemiseksi sekä palvelujen kustannustehokkuuden parantamiseksi sekä miten hyvinvointialue ja eri palveluntuottajat voivat yhdessä kehittää sosiaali- ja terveyspalveluja.

Ilmoittaudu 1.12. mennessä