Siirry sisältöön
Yleinen

Laiterikko kuumentaa Vaasanpuistikon hammashoitolan tiloja


Vaasanpuistikon hammashoitolan tiloissa Vaasassa on tällä hetkellä poikkeuksellisen korkea lämpötila. Kuumuus johtuu siitä, että kiinteistön jäähdytyslaite on mennyt rikki. Uutta laitetta odotetaan ja sinä aikana hammashoitolassa pyritään viilentämään tiloja muin keinoin.

– Olemme saaneet käyttöön huonekohtaisia viilennyslaitteita ja niitä on tilattu lisää, sanoo apulaisylihammaslääkäri Annika Nummela-Mänty.

Asiakkaiden hoitoajat saattavat lyhentyä

Vaasanpuistikon hammashoitolaan varatut ajat ovat voimassa eikä asiakkaiden ole syytä peruuttaa aikojaan. Korkean lämpötilan vuoksi asiakkaan hoitoaika saattaa kuitenkin olla hieman suunniteltua lyhyempi. Asiakkaaseen ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä, jos varattuun aikaan tai hoitopaikan sijaintiin tulee muutoksia.

– Kun lämpötila on näin korkea, pidämme huolta siitä, että henkilöstö saa riittävät, ylimääräiset tauot työhön. Se on tärkeää sekä jaksamisen että työn laadun näkökulmasta, sanoo Annika Nummela-Mänty.

Aika suun terveydenhuollon palveluihin varataan numerosta 06 218 9100, jossa annetaan myös neuvontaa ja arvioidaan hoidon tarve.