Siirry sisältöön
Yleinen

Linda Jakobsson-Pada valittiin hyvinvointialueen hallintojohtajaksi


Kauppatieteen maisteri, ekonomi Linda Jakobsson-Pada on valittu Pohjanmaan hyvinvointialueen kuntayhtymän hallintojohtajaksi. Hänet valitaan tehtävään sopivimpana. Valintapäätöksen teki yksimielisesti kuntayhtymän hallitus kokouksessaan 5.7.

– Saamme hyvinvointialueen hallintojohtajaksi kokeneen asiantuntijan, joka on motivoitunut viemään kanssamme läpi yhden historian suurimmista hallinnon uudistuksista, sanoo hallituksen puheenjohtaja Hans Frantz.  

Virka on ollut haettavana ajalla 16.6.2022 – 30.6.2022. Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä hyvä suullinen ja kirjallinen taito siinä kotimaisessa kielessä, joka ei ole hakijan äidinkieli. Säädetyn ajan sisällä virkaa haki 5 henkilöä, joista kaikki täyttivät viralle asetetut kelpoisuusvaatimukset.

Päätöksenteko vuoden 2022 aikana:

Pohjanmaan hyvinvointialueen kuntayhtymä on 13 Pohjanmaan kunnan omistama kuntayhtymä, joka aloitti toimintansa 1.1.2022. Sen tehtäviin kuuluvat sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut

Pohjanmaan hyvinvointialueen kuntayhtymän hallitus ja valtuusto päättävät asioista, joilla on vaikutusta palveluihin vuoden 2022 aikana.
– Kuntayhtymän hallituksen puheenjohtaja on Hans Frantz.
– Kuntayhtymän valtuuston puheenjohtaja on Gösta Willman.


Pohjanmaan hyvinvointialue on itsehallinnollinen viranomainen, jonka toiminta alkaa 1.1.2023. Sen tehtäviin kuuluvat sosiaali- ja terveydenhuollon, erityishuollon sekä pelastuslaitoksen palvelut.

Pohjanmaan hyvinvointialueen hallitus ja valtuusto päättävät asioista, jotka vaikuttavat palveluihin 1.1.2023 alkaen.
– Hyvinvointialueen hallituksen puheenjohtaja on Anne Salovaara-Kero.
– Hyvinvointialueen valtuuston puheenjohtaja on Mikko Ollikainen.