Siirry sisältöön
Yleinen

Mustasaaren ja Oravaisten röntgenien toimintoihin muutoksia

Mustasaaren ja Oravaisten röntgenpalveluiden järjestäminen siirtyy yksityiseltä palveluntuottaja Synlabilta Pohjanmaan hyvinvointialueen vastuulle. Mustasaaren ja Oravaisten röntgenasiakkaat hoidetaan ensi viikosta alkaen Mustasaaren röntgenissä, sillä Oravaisten röntgenpiste suljetaan väliaikaisesti sekä muutostöiden että henkilöstöpulan takia. Yksityislääkärin lähetteellä ei ultraääni- tai röntgentutkimuksia suoriteta 30.9 jälkeen.

Mustasaaren röntgen on muutosten vuoksi suljettuna maanantain 3.10. ajan, mutta palvelee jälleen tiistaista 4.10. alkaen. Mustasaaren röntgen jatkaa toimintaansa aiemmissa tiloissaan Mustasaaren terveysaseman yhteydessä, osoitteessa Vanha Karperöntie 17 B. Röntgen on auki maanantaista perjantaihin klo 8-15.

Oravaisten röntgenyksikkö on kiinni 3.10. alkaen ja pysyy suljettuna toistaiseksi, kunnes muutostyöt saadaan valmiiksi. Oravaisten röntgenin asiakkaat hoidetaan sulun aikana Mustasaaren röntgenissä.

Röntgentutkimuksiin tarvitaan aina lähete, jonka tarve arvioidaan lääkärin tai hoitajan vastaanotolla. Tilanteen arvioimiseksi tulee olla ensin yhteydessä hoidon tarpeena arviointiin, joka palvelee numerossa 06 218 9000. Röntgeniin varataan jatkossa aika soittamalla numeroon 040 5023 969.