Siirry sisältöön

Ajanvaraus

Palveluissamme asioidaan ajanvarauksella. Varaa aika hoitajan ja lääkärin vastaanotolle asiakaspalvelukeskuksesta, puh. 06 218 9000. Asiantuntijamme arvioivat hoitosi tarpeen ja kiireellisyyden. Erikoissairaanhoidon palveluihin tarvitset lähetteen tai hoitosuhteen. Yksiköiden ja palveluiden yhteystiedot löytyvät verkkosivuiltamme.

Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua käynnillesi joko mobiililaitteella tai ilmoittautumisautomaatilla. Automaatilla ilmoittautumista varten tarvitset Kela-kortin, ajokortin tai kutsukirjeen.

Ilmoittautumisen jälkeen automaatti tai mobiililaite kertovat sinulle missä kerroksessa ja huoneessa sinut otetaan vastaan. Osassa palveluita saat ilmoittautumisautomaatista henkilökohtaisen tunnistenauhan, joka kiinnitetään ranteen ympärille.

Palveluneuvojat

Palveluneuvojamme auttavat sinua asioinnissasi pääaulassa arkisin klo 7–15.

Videossa näytetään miten asioit H-talossa, osa 1/3.
Videossa näytetään miten asioit H-talossa, osa 2/3.
Videossa näytetään miten asioit H-talossa, osa 3/3.

Muut palvelut

H-talon kolmannessa kerroksessa on ravintola, jossa tarjoillaan sekä ruokaa että kahvilatuotteita. Sisääntuloaulassa on kahvio.

Ensimmäisessä kerroksessa on apteekki, johon pääsee suoraa H-talosta. Muut kuin H-talon asiakkaat käyttävät sisäänkäyntiä keskussairaalan T-rakennuksen pääoven läheisyydessä.