Siirry sisältöön
Yleinen

Pohjanmaan hyvinvointialueen järjestöavustukset hakuun maaliskuussa

Järjestöavustusten haku on auki 1.3.-31.3.2023. Hakeminen tapahtuu sähköisellä kirjallisella hakemuksella. Avustushausta järjestetään info 30.1.2023. Tilaisuuteen voi osallistua joko paikan päällä tai etänä.

Pohjanmaan hyvinvointialue myöntää avustuksia rekisteröidyille yleishyödyllisille yhdistyksille ja säätiöille, joiden tehtävänä on Pohjanmaan hyvinvointialueen asukkaiden sosiaalisen hyvinvoinnin, terveyden, turvallisuuden tai osallisuuden edistäminen. Hyvinvointialue arvioi säätiöiden avustuskelpoisuutta avustusta hakevan säätiön sääntöjen perusteella. Avustuksien jaossa painotetaan strategisia lähtökohtia ja niitä tarpeita, joita hyvinvointialueella nousee esille.

Avustusta voi hakea sähköisesti 1.3.2023-31.3.2023. Kriteereistä ja tarkemmista hakuehdoista kerrotaan tulevissa infotilaisuuksissa, sekä hakuajan lähestyessä.

Osallistu infoon järjestöavustuksista

Pohjanmaan hyvinvointialue järjestää kaikille yhdistyksille ja säätiöille avoimen järjestöavustusinfon maanantaina 30.1.2022 kello 16.30-18 Pohjanmaan Yhdistykset ry:n auditoriossa osoitteessa Korsholmanpuistikko 44. Infoon voi osallistua myös Teamsin välityksellä. Liity mukaan täällä.

Infossa esitellään järjestöavustusten kriteerit ja periaatteet sekä hakuprosessi ja käydään läpi muun muassa kumppanuus- ja yhteistyösopimuksia. Osallistujat voivat lisäksi esittää kysymyksiä järjestöavustuksiin liittyen.

Lisäksi tiistaina 7.2.2023 kello 15-16.50 järjestetään toinen infotilaisuus, jossa kerrotaan järjestöavustuksia hakeville, mitä strategia, palvelustrategia ja hyvinvointisuunnitelma sisältävät sekä niiden tavoitteet. Infon ensimmäinen puolisko on ruotsiksi (klo 15-15.50) ja toinen suomeksi (klo 16-16.50). Info järjestetään Teamsin välityksellä. Liity mukaan täällä.