Siirry sisältöön

Etsitkö haastateltavaa?

Viestintäsuunnittelijamme auttavat mediaa mm. oikean haastateltavan etsimisessä ja muissa viestintään liittyvissä asioissa. Tietoa ja kommentteja medialle antaa se asiantuntija, joka vastaa kyseessä olevasta asiasta ja tuntee sen parhaiten. Ota yhteyttä viestinta@ovph.fi. Vastaamme viesteihin arkisin klo 9–15.

Tiedotteet

Julkaisemme tiedotteita muun muassa palveluistamme, toimintamme kehittämisestä sekä hyvinvointialueen päätöksenteosta.

Lähetämme tiedotteemme aiheesta riippuen maakunnalliselle ja valtakunnalliselle medialle. Jos haluat mukaan tiedotejakeluumme, lähetä viesti viestinta@ovph.fi.

Yksityishenkilöt voivat lukea tiedotteitamme sivulla Ajankohtaista.

Median kuvausluvat

Median kuvausluvissa ohjeistaa viestintäyksikkö.

  • Kuvaustilanteiden turvallisuuden ja sujumisen takaamiseksi tiedotusvälineiden edustajien toivotaan ottavan etukäteen yhteyttä viestintäyksikköön, vaikka kuvaaminen tapahtuisi julkisissa tiloissa.
  • Median edustajien ja kuvaajien pääsy yleisöltä suljettuihin ei-julkisiin tiloihin, kuten hoito- ja palveluyksiköihin, vaatii etukäteen pyydetyn luvan ja sopimisen.

Kaupallisiin tarkoituksiin, kuten tv-ohjelman ja dokumenttifilmin kuvaamiseen, kuvauslupa annetaan kirjallisena, ja sitä täytyy hakea vähintään kahta viikkoa ennen kuvaustilannetta.