Siirry sisältöön
Yleinen

Uudeksi HR-johtajaksi valittiin Juha Suikkanen ja pelastusjohtajaksi Torbjörn Lindström

Pohjanmaan hyvinvointialueen aluehallitus on valinnut uudeksi HR-johtajaksi Juha Suikkasen ja pelastusjohtajaksi Torbjörn Lindströmin. Hallitus teki valintapäätökset kokouksessaan 13.5. Molempien valinta oli yksimielinen.

Juha Suikkanen on koulutukseltaan hallintotieteiden maisteri.  Hän työskentelee tällä hetkellä hyvinvointialueen palvelussuhdepäällikkönä.

Torbjörn Lindström on koulutukseltaan valtiotieteen maisteri. Hänellä on myös pelastusopistossa suoritettu insinöörin tutkinto. Hän siirtyy hyvinvointialueelle Varsinais-Suomen hyvinvointialueen pelastuspäällikön tehtävästä.

Sekä HR-johtajan että pelastusjohtajan virat olivat haettavana ajalla 22.3.–12.4.2024. HR-johtajan tehtävää haki kolmetoista henkilöä, joista yhdeksän täytti koulutuksen ja kielitaidon kelpoisuusvaatimukset. Kolmea henkilöä haastateltiin.

Pelastusjohtajan tehtävää haki yhdeksän henkilöä, joista seitsemän täytti koulutuksen ja kielitaidon kelpoisuusvaatimukset. Viisi hakijaa haastateltiin.

–  Olen iloinen siitä, että molempiin avoimiin paikkoihin saatiin monta hakijaa. Hyvinvointialue kiinnostaa monia kovia osaajia työnantajana, sanoo hyvinvointialueen johtaja Marina Kinnunen.

Molemmat virkavalinnat ovat ehdollisia, kunnes hyväksytty selvitys terveydentilasta on toimitettu sekä valittu todettu esteettömäksi perusmuotoisessa henkilöstöturvallisuusselvityksessä.