Siirry sisältöön

Kaikille asiakkaille

Arvioi oireesi verkossa 24/7

Arvioi oireesi tekemällä Omaolon oirearvio. Oirearvio yhdistää sinut tarvittaessa hyvinvointialueemme ammattilaiseen ja ajanvaraukseen.

Lue lisää Omaolosta
Varaa aika terveyspalveluihin

Voit varata, perua, siirtää tai tarkastella ajanvarauksiasi määrätyissä tilanteissa sähköisesti. Digitaalinen ajanvaraus on tällä hetkellä käytössä perusterveydenhuollossa.

Lue lisää digitaalisesta ajanvarauksesta
Terapianavigaattori

Jos tarvitset apua jaksamisessa ja mielenterveysoireiden arvioinnissa täytä terapianavigaattori. Terapianavigaattori nopeuttaa hoidon aloitusta. Terapianavigaattori on tarkoitettu yli 18-vuotiaille.

Lue lisää terapianavigaattorista
Varaa aika näytteenottoon (Fimlab)

Laboratoriossa otamme näytteitä lähetteiden perusteella ja teemme niistä lääkärin pyytämät tutkimukset. Näytteenottopaikkoja on useita, joista voit valita sinulle sopivimman toimipisteen.

Siirry laboratorion ajanvaraukseen
Videovastaanotto

Voit asioida videovastaanotolla määrätyissä tilanteissa, joissa fyysistä tapaamista ei tarvita. Videovastaanotto on hyvä vaihtoehto esimerkiksi silloin, kun välimatka on pitkä. Voit osallistua vastaanotolle missä tahansa rauhallisessa paikassa omalla puhelimellasi, tietokoneellasi tai tabletillasi.

Lue lisää videovastaanotosta
Digitaaliset lomakkeet

Digitaalisten lomakkeiden avulla saat asiasi käsittelyyn helposti ja nopeasti, ajasta ja paikasta riippumatta. Täältä löydät käytössä olevat digitaaliset lomakkeemme.

Täältä löydät digitaaliset lomakkeemme
Osallistu ja seuraa hoitoasi erikoissairaanhoidossa

Helppari ja BuddyCare mobiiliovelluksista löytyvät toimenpiteeseen tai ajanvarauksiin liittyvät tiedot, hoitoon liittyvät ohjeet ja muistutukset sekä hoidon seurantaan liittyvät ilmoitukset ja lomakkeet. Sovellus on käytössä tietyissä erikoissairaanhoidon yksiköissä.

Lue lisää mobiilisovelluksista

Valitse kunta, jossa haluat asioida

Valtakunnalliset palvelukanavat

OmaKanta

Omakannasta näet omat terveystietosi, laboratoriotuloksesi ja reseptisi. Voit myös uusia reseptin ja tehdä hoitotahdon.

Siirry OmaKantaan
Omaolo

Omaolossa voit täyttää oirearvioita, saada omahoito-ohjeita ja tarvittaessa yhteyden terveydenhuollon ammattilaiseen. Voit myös tehdä terveystarkastuksen ja osallistua itsenäisiin hyvinvointivalmennuksiin. Palvelu on tarkoitettu yli 15-vuotiaille.

Siirry Omaoloon
Mielenterveystalo

Julkisen terveydenhuollon tarjoamaa luotettavaa apua mielen hyvinvointiin.

Siirry Mielenterveystaloon
Normaali.fi

Apua elämän huoliin ja jaksamiseen videoilla – Täältä löydät sivuston, joka on eritysesti tarkoitettu nuorille, joilla on esimerkiksi mielenterveyteen, parisuhteeseen, ulkonäköön tai terveyteen liittyviä huolia.

Siirry Normaali.fi-sivustolle
Enjaksa.fi

Huoltaja, tarvitsetko apua elämän huoliin ja jaksamiseen? Sivustolta saat videoiden avulla vertaistukea ja tietoa muun muassa mielenterveyden haasteisiin, omaan jaksamiseen, parisuhteeseen sekä lapseen liittyviin huoliin.

Siirry Enjaksa.fi-sivustolle
Kansaneläkelaitos (Kela)

Kelasta saat tukea erilaisiin elämäntilanteisiin.

Siirry Oma Kela-palveluun