Siirry sisältöön
Yleinen

Avoimet ovet Närpiön terveyskeskuksessa 13. maaliskuuta

Närpiön terveyskeskus
Närpiön terveyskeskuksen J-rakennuksen remontti valmistui viime vuoden lopulla ja kaikki palvelut löytyvät nyt oikeilta paikoiltaan.

Terveyskeskuksen henkilökunta toivottaa kaikki kiinnostuneet tervetulleiksi tutustumaan uusiin tiloihin ja toimintaan 13.3.2023 klo 17-19.

Närpiön kaupungin edustajat vihkivät rakennuksen virallisesti käyttöön kello 17. Tämän jälkeen, klo 17.15-19 on mahdollisuus osallistua tutustumiskierrokselle.

– Moni närpiöläinen on jo asioinut uudistetussa J-rakennuksessa, mutta haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden tulla tutustumaan. Sitten, kun on oikeasti tarve asioida täällä, tietää, mihin tulla, osastonhoitaja Linda Ahlroos kertoo.

Terveyskeskuksen tiloissa saa kiertää omaan tahtiin ja paikalla on henkilökuntaa muun muassa hoidon tarpeen arvioinnista, lääkärin ja hoitajan vastaanotolta, röntgenistä, suun terveydenhuollosta ja päivystyksestä.

– Kiinteistön remontista vastannut Närpiön kaupunki tarjoaa avoimien ovien ja remontin valmistumisen kunniaksi kakkukahvit, Ahlroos kertoo.

Myös Närpiön OLKA-toiminnan viralliset avajaiset

Närpiön terveyskeskuksen avoimien ovien tapahtuman yhteydessä järjestetään myös OLKA-toiminnan viralliset avajaiset. Paikalla ovat paikalliset yhdistykset ja järjestöt kertomassa toiminnastaan. Lisäksi on mahdollisuus tutustua OLKA-toimintaan sekä fyysiseen OLKA-pisteeseen, joka sijaitsee J-sisäänkäynnin aulassa.

OLKA on koordinoitua järjestö- ja vapaaehtoistoimintaa. Toiminnan tavoitteena on tukea potilaita ja heidän läheisiään sekä toimia yhdistysten kanavana hyvinvointialueen toimintapaikkoihin.

Yhdistykset, jotka haluavat osallistua Avoimet ovet-tapahtumaan ja OLKA-avajaisiin, ilmoittautuvat osoitteeseen olka@pohy.fi viimeistään ma 11.3.2024.