Siirry sisältöön
Yleinen

Gerbyn ja Ristinummen hoitajan- ja lääkärinvastaanotot siirtyvät muille terveysasemille 

Gerbyn ja Ristinummen lääkärin- ja hoitajanvastaanotot siirtyvät väliaikaisesti Kirkkopuistikon ja Tammikaivon terveysasemille ennen muuttoa keskussairaalan alueelle valmistuneeseen H-taloon.

Gerbyn vastaanotot Kirkkopuistikolle ja Ristinummen Tammikaivoon 

Maanantaina 12.9. Gerbyn lääkärin ja hoitajan vastaanotto siirtyy Kirkkopuistikon terveysasemalle, osoitteeseen Kirkkopuistikko 26. Ristinummelta kyseiset palvelut muuttavat Tammikaivon terveysasemalle, Tammikaivontie 4. Neuvola sekä suun terveydenhuolto jatkavat toistaiseksi Gerbyssä ja Ristinummella. Hengitystieinfektiopotilaiden vastaanotto taas jatkaa tavalliseen tapaan Tammikaivon terveysasemalla. 

Muuton taustalla on tuleva siirtyminen keskussairaalan alueelle valmistuneeseen H-taloon. Hietalahteen palvelut muuttavat arvion mukaan vuodenvaihteessa.  

– Tarvitsemme aikaa muuton valmisteluun. Teemme muuttosiivousta ja käymme läpi, mitä otamme mukaan uusiin tiloihin. Lisäksi henkilöstömme tutustuu tuleviin työtiloihin ja kouluttautuu uusien laitteiden käytössä, kertoo osastonhoitaja Marlene Vägar

Ajanvaraukset jatkossakin asiakaspalvelukeskuksesta 

Asiakaspalvelukeskus eli hoidontarpeen arviointi, ajanvaraus ja neuvonta palvelee numerossa 06 218 9000. Mikäli aiemman ajanvarauksen yhteydessä ei ole kerrottu uudesta vastaanottopaikasta, tullaan sinulle soittamaan. 

Väliaikaisen muuton jälkeen vastaanotot siirtyvät Hietalahden H-taloon, jossa odottavat uudet ja modernit tilat.  

– Toivomme, että pääsemme viimeistään alkutalvesta muuttamaan lopullisiin tiloihin keskussairaalan alueelle, toteaa Vägar.