Siirry sisältöön

Vaasan H-talo

13.6.2023 Yleinen

Aurinkosähköä H-talon ilmanvaihtokoneisiin

Vaasan uuden H-talon aurinkopaneelit ovat tuottaneet sähköä lähes 40 000 kilowattituntia (kWh) kymmenessä kuukaudessa. Uusiutuvalla energialla talo säästää joka vuosi hiilijalanjälkeään ja luonnollisesti myös suuria rahasummia. Investointi aurinkopaneeleihin maksaa itsensä takaisin jo muutamassa vuodessa.
6.2.2023 Yleinen

Vuodeosastojen muutto H-taloon käynnistyy

Helmikuun aikana uuteen H-taloon muuttavat dialyysiosaston lisäksi Vaasan keskussairaalan alueella aiemminkin sijainneet kirurgian vuodeosastot, neurologian ja sisätautien osasto sekä syöpä- ja veritautien osasto. Muuttoa uusiin tiloihin on odotettu innolla ja sen odotetaan parantavan niin asiakkaiden kuin henkilökunnankin viihtyvyyttä.
3.2.2023 Yleinen

Dialyysi hyppää uuteen aikakauteen

Vaasan keskussairaalan dialyysiosaston muuttaessa uuteen H-taloon, se saa käyttöönsä Suomen moderneimmat dialyysitilat. Henkilökunta on iloinen, …
24.11.2022 Yleinen

Vaasan terveysasemien toiminta muuttaa uuteen H-taloon

Vaasan alueen terveysasemien toiminta käynnistyy uudessa H-talossa joulukuun puolessa välissä. Kaikki toiminta Kirkkopuistikolla lakkaa ja lääkärin- ja hoitajanvastaanotot siirtyvät uuteen rakennukseen keskussairaalan alueelle. Kirkkopuistikolta H-taloon siirrytään Tammikaivon terveysaseman kautta vaiheittain. Viimeisenä muuttaa päivystysvastaanotto.