Siirry sisältöön

Vaasan H-talo

24.11.2022 Artikkeli

Vaasan terveysasemien toiminta muuttaa uuteen H-taloon

Vaasan alueen terveysasemien toiminta käynnistyy uudessa H-talossa joulukuun puolessa välissä. Kaikki toiminta Kirkkopuistikolla lakkaa ja lääkärin- ja hoitajanvastaanotot siirtyvät uuteen rakennukseen keskussairaalan alueelle. Kirkkopuistikolta H-taloon siirrytään Tammikaivon terveysaseman kautta vaiheittain. Viimeisenä muuttaa päivystysvastaanotto.
18.10.2022 Yleinen

Vaasan keskussairaalan H-rakennuksen taidekokonaisuus on valmis

Vaasan keskussairaalan uuden H-rakennuksen taidekokonaisuus on nyt valmis. Työ aloitetiin laatimalla sairaalalle taideohjelma vuoden 2020 aikana, joka määritteli taiteen tavoitteet ja painopisteet. Taidehankkeita on valmisteltu vuosien 2021–2022 aikana ja kokonaisuus valmistui suunnitellussa aikataulussa ja pysyen annetussa budjetissa. H-rakennuksen taide koostuu 9 tilausteoksesta, jotka vaihtelevat keramiikasta seinämaalauksiin, valokuvapainatuksiin sekä keräilijä Pekka Lindin kokoelmasta deponoituihin teoksiin.
2.9.2022 Yleinen

Vaasan keskussairaalan uusi sairaalarakennus H-talo on vastaanotettu

BothniaHigh5-allianssin toteuttaman H-talon rakennusvaihe on nyt valmis. Allianssin osapuolet luovuttivat sairaalarakennuksen Pohjanmaan hyvinvointialueen kuntayhtymän edustajille maanantaina 22.8.2022. Alueella ja rakennuksessa tehdään vielä pienimuotoista viimeistelytyötä allianssin toimesta.
3.6.2022 Yleinen

H-talon asiakasapteekki aukeaa heinäkuussa

Vaasan keskussairaalan alueen uuden rakennuksen, H-talon, rakennustyöt ovat loppusuoralla. Katse kohdistetaankin vähitellen muuttoon uusiin tiloihin. Ensimmäiseksi …