Siirry sisältöön
Kotikäynti-asiakaslehti

Kotikäynti lähti kotihoidon matkaan – uusi numero ilmestynyt!

Pohjanmaan hyvinvointialueen Kotikäynti-asiakaslehti jaetaan tänään perjantaina, 2. joulukuuta kaikkiin alueen kotitalouksiin.

Kotikäynti on kuin ikkuna hyvinvointialueen palveluihin ja tässä numerossa pääsemme muun muassa tutustumaan kotihoidon työntekijöiden arkeen ja vierailulle lastenneuvolaan. Talven numerosta voit lukea ammattilaistemme vinkit ja ohjeet esimerkiksi oman lääkityslistan tekemiseen, muistin toiminnasta huolehtimiseen sekä siihen, millaisista eturauhasongelmista tulisi hakeutua hoitoon.

Voit tutustua lehteen myös verkkosivuillamme. Julkaisemme lehden saavutettavan näköisversion PDF-tiedostona, joten sitä voi lukea myös ruudunlukuohjelman avulla. Suurimmat artikkelit julkaisemme myös yksittäisinä verkkoartikkeleina.

Verkkosivuiltamme löydät myös palautelomakkeen. Täyttämällä palautelomakkeen voit kertoa meille mielipiteesi lehdestä ja jättää myös aihetoiveita seuraavaa lehteä varten. Palautteen voi antaa nimettömänä, mutta yhteystietosi jättämällä voit osallistua arvontaan.