Siirry sisältöön

Hoidamme Teitä moniammatillisesti yhteistyössä oman erikoisalasi lääkärin, sairaan-ja lähihoitajien, erityistyöntekijöiden (fysio-, toiminta- ja puheterapeutti, ravitsemusterapeutti, sosiaalityöntekijä) kanssa. Lisäksi osastollamme on työssä laitosapulaiset, osastofarmaseutti, apulais- ja osastonhoitaja. Meillä on yhteensä 20 vuodepaikkaa jakautuen kahteen eri siipeen. Kaikki osastomme huoneet ovat yhdenhengen huoneita.

Potilashoidossa meillä on kuntouttava työote. Osastohoito sisältää muun muassa sairauksien ja oireiden seurannan lisäksi röntgentutkimuksia, erilaisia toimenpiteitä (esim. selkäydinnäyte, muut punktiot), fysiologiset mittaukset, erilaiset lääke-, ravitsemus- ja nestehoidot (esim. suonensisäiset antibioottihoidot) ja haavojen hoidot. Lisäksi munuaispotilaille suoritamme pussidialyysihoidot. Osastohoitoon kuuluu myös jatkohoidon järjestäminen esimerkiksi erikoissairaanhoidon jatkokuntoutukseen, terveyskeskukseen tai kotiin (kotiutuessa muun muassa kotisairaanhoidon, -palvelun järjestäminen).

Osastomme vastaanottaa potilaita vuorokauden ympäri vain päivystyksellisesti sairaalan päivystyksestä, teho- ja valvontaosastolta, päivystysosastolta, dialyysistä, muilta vuodeosastoilta ja yliopistosairaaloista potilassiirtoina. Lisäksi sovitusti tutkimuspotilaita sisätautipoliklinikan lähettämänä.

Omaisille:

Suosittelemme omaisten olevan yhteydessä arkisin lääkärinkierron jälkeen kl. 11 – 14 välillä.

Suosittelemme käyttämään suojamaskia osastollamme vieraillessa. Vierailethan osastolla vain terveenä, kiitos!

Yhteystiedot

Kanslia 06 213 2812

Osastonsihteeri 06 213 2811

Osastonhoitaja Katja Veikkola

Sähköposti: sis.neu@ovph.fi

Osoite

Hietalahdenkatu 2-4, 65130 Vasa
H-talo, 6. kerros

Vierailuajat:

Vierailuaika 13-19.00. Kukkia ei saa tuoda allergioiden vuoksi. Ei mielellään voimakkaiden hajusteiden käyttöä.