Siirry sisältöön

Sisätautipalvelut ja yleislääketiede

Hengityshalvausyksikössä hoidamme respiraattorihoitoa tarvitsevia potilaita heidän omassa kodissa

Sisätautien- ja neurologian osastolla hoidetaan sisätautisia-, neurologisia-, nefrologisia- ja infektiopotilaita

Tutkimme ja hoidamme monipuolisesti erilaisia keuhkosairauksia sairastavia potilaita. Uniapnean selvittelyt ja hoito muodostavat suuren osan potilasmäärästämme. Poliklinikalta käsin hoidetaan myös eri syistä johtuvaa pitkäaikaista hengitysvajausta erilaisin hengitystukihoidoin. Hajusteiden käyttöä tulee välttää poliklinikkakäynnin yhteydessä allergioiden vuoksi.

Dialyysiosastolla hoidetaan potilaita, joilla on dialyysihoitoa vaativa vaikea-asteinen munuaisten vajaatoiminta. Dialyysihoidossa veri puhdistetaan kuona-aineista ja ylimääräinen neste poistetaan kehosta

Tutkimme ja hoidamme monipuolisesti erilaisia neurologisia sairauksia sairastavia potilaita, mm. epilepsia, Parkinsonin tauti, MS-tauti, aivoverenkiertohäiriöt, muistiongelmat ja lihassairaudet. Hajusteiden käyttöä tulee välttää poliklinikkakäynnin yhteydessä allergioiden vuoksi.

Ihotautipoliklinikalla tutkimme ja hoidamme erilaisia ihosairauksia: ihokasvaimia, psoriasista, ihottumia, autoimmuunisairauksia, vaikeaa aknea ja vaikeahoitoisia haavoja sekä allergioita. Teemme ihobiopsioita, jäädytyshoitoja, PDT (PhotoDynamic Therapy)-hoitoja, allergiatutkimuksia sekä annamme erilaisia valohoitoja.

Yksikköömme kuuluu silmäyksikkö ja silmäpäiväkirurgia sekä lähivastaanotto Pietarsaaren sairaalassa. Silmäyksikkö on avoinna arkisin klo 8.00-15.00.