Siirry sisältöön
Yleinen

Tervetuloa informaatio- ja keskustelutilaisuuteen

eri ammattiryhmiä Pohjanmaan hyvinvointialueella
Järjestämme tammi-helmikuussa neljä keskustelutilaisuutta Pohjanmaan hyvinvointialueen asiakkaille. Tilaisuuksissa keskustelemme aluetta koskettavista jo päätetyistä muutoksista, hyvinvointialueen palveluiden tulevista kehittämistarpeista, rahoituksesta sekä palvelujen suunnitteluun ja järjestämiseen vaikuttavista tekijöistä.

– Haluamme kuulla hyvinvointialueen asukkaita siitä, miten palveluja tulisi kehittää ja millä tavoin asukkaiden vaikuttamismahdollisuuksia voidaan parantaa palvelujen kehittämisessä ja muutoksissa. Palveluja tullaan jatkossa tarjoamaan eri tavoin lähipalveluina ja uusina palvelumuotoina, kuten etä- ja digitaalisina palveluina, vahvistaa sektorijohtaja Erkki Penttinen.

Katsomme tulevaisuuteen ja uusien palvelumenetelmien antamiin mahdollisuuksiin kivijalkapalveluiden täydennyksenä. Tarjoamme lakisääteiset palvelut koko alueella. Vaikka haasteita on, niin meillä on vahva luottamus siihen, että onnistumme. Tietyissä palveluissa jopa paremmin kuin ennen. Asiantunteva henkilöstömme tekee parhaansa, jotta pystymme palvelemaan alueen väestöä palvelutarpeen mukaisesti.

Tilaisuudet järjestetään seuraavasti:

  • 10.1.2024 klo 18.00 Bladhin talo, Cneiffinpolku 1, Kaskinen
  • 18.1.2024 klo 18.00 Rotundan, Campus Allegro, Kauppiaankatu 10, Pietarsaari
  • 1.2.2024 klo 18.00 Laihian nuorisoseura, Alkiontie 6, Laihia
  • 14.2.2024 klo 18.00 Norrvalla Auditorio, Vöyrintie 305-307, Vöyri

HUOM Vöyri!

Valitettavasti emme ole pystyneet järjestämään viittomakielen tulkkausta Vöyrillä 14.2. järjestettävään tilaisuuteen. Pahoittelemme!

Tilaisuudessa on viittomakielen tulkkaus. Tilaisuuksiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Jokaiseen tilaisuuteen mahtuu noin 100 henkilöä.

Tilaisuuksissa ovat paikalla hyvinvointialuejohtaja Marina Kinnunen, sektorijohtajat Pia-Maria Sjöström, Erkki Penttinen ja Pia Vähäkangas, sosiaali- ja terveyskeskuksen toimialajohtaja Sofia Svartsjö, laatujohtaja Mari Plukka sekä kyseisen alueen palvelupäällikkö.

Ohjelma:

  • Klo 18.00 Tilaisuuden avaus
  • Klo 18.05 Ajankohtaista hyvinvointialueella
  • Klo 18.20 Sektorijohtajien puheenvuorot
  • Klo 18.50 Keskustelu
  • Klo 19.30 Loppusanat

Tervetuloa!

Materiaali