Siirry sisältöön

Hoitohenkilöstö

Tarjoamme kesätyötä sairaanhoitajan, terveydenhoitajan, lähihoitajan, kätilön, röntgenhoitajan, fysioterapeutin, laboratoriohoitajan ja sairaalaharjoittelijan tehtävissä.

Huomioimme lähihoitajan sijaisuuksiin myös alkuvaiheen sairaanhoidon opiskelijat sekä vammaispalveluun sosionomiopiskelijoita.

Voit löytää meiltä kesätyötä myös, jos olet alle 18-vuotias ja juuri aloittanut hoitoalan opinnot, tai kiinnostunut hoito- ja hoiva-alasta. Joissakin vanhustenhuollon tehtävissä voi toimia täytettyään 16 vuotta. Tule keskustelemaan kanssamme!

Ensihoito

Haemme ensihoidon kesäsijaisia! Sijaisuuksien alkusijoituspaikat sijaitsevat Pohjanmaan yhdeksässä eri työpisteessä ja määräytyvät tarpeen mukaisesti (Kristiinankaupunki, Laihia, Maalahti, Mustasaari, Närpiö, Pietarsaari, Uusikaarlepyy, Vaasa ja Vöyri).

Edellytämme viimeistään ennen työsuhteen alkamista vähintään C1-luokan ajokorttia ja voimassaolevaa perus- tai hoitotason lupaa. Arvostamme ensihoidon työkokemusta. Huomioimme haussa tietyin ehdoin myös AMK-opiskelijat.

Lääkärit

Sosiaalihuollon henkilöstö

Tarjoamme kesätöitä sosionomeille, sosiaalityöntekijöille ja lähihoitajille sosiaalihuollon yksiköissä. Sosiaalihuoltoon kuuluvat vammaispalvelut, mielenterveys- ja päihdepalvelut sekä lapsi- ja perhepalvelut. Meiltä löydät laajan valikoiman työpaikkoja, erilaisissa yksiköissä ympäri Pohjanmaan.

Sosionomeilla ja sosiaalityöntekijöillä on hoitotyön lisäksi mahdollisuus työskennellä muun muassa aikuissosiaalityössä ja lastensuojelussa.

Sihteeripalvelut

Pohjanmaan hyvinvointialueella työskentelee noin 300 sihteeriä eri yksiköissä. Tarvitsemme vahvistuksia tiimiimme kesän ajaksi. Tulisitko meille kesäsihteeriksi?

Huomaathan, että työ vaatii 18 vuoden ikää.

Kiinteistöt, tekniikka ja IT

Tule meille kesätöihin kiinteistöhuollon ja -tekniikan, turvallisuus- ja lähettipalveluiden tai sairaalatekniikan pariin.

Kiinteistöhuollon ja -tekniikan kesätyö sisältää tehtäviä ulko- ja sisätiloissa, ruohonleikkuuta ja istutusten hoitoa sekä kiinteistöteknisten järjestelmien huoltamista ja kunnossapitoa.

Turvallisuus- ja lähettipalveluiden kesätyö käsittää mm. vahtimestarin tehtäviä (vaatii 18 vuoden ikää) sekä liinavaatevaraston ylläpitoon liittyviä tehtäviä.

Sairaalatekniikan kesätyö pitää sisällään tehtäviä lääkinnällisten laitteiden huollossa, huoltokirjajärjestelmän ylläpitoa, viestintäteknisten laitteiden ylläpidossa ja asennuksissa (TV, puhelimet, kamerat yms.).