Siirry sisältöön

Osastollamme hoidetaan potilaita, joilla on erilaisia syöpä- ja verisairauksia. Meillä voidaan hoitaa myös muiden erikoisalojen potilaita, jos paikkatilanne sen vaatii. Potilaat tulevat osastolle joko suunnitellusti lääkehoitoa, sädehoitoa tai tutkimuksia varten, mutta myös päivystyksellisesti. Osastolla hoidetaan potilaita, joilla on erilaisia infektioita, kipuja, anemiaa ja hoidosta aiheutuneita sivuvaikutuksia. Osalla potilaistamme on alentunut vastustuskyky, joten he ovat hyvin infektioherkkiä. Hoidamme myös palliatiivisia ja elämän loppuvaiheessa olevia potilaita. Osastollamme vaalitaan hyvää perushoitoa ja kivunhoitoa.

Osastollemme tulee potilaita syöpätautien poliklinikalta ja päiväosastolta, sädehoidosta, hematologian poliklinikalta sekä päivystyspoliklinikan kautta. Potilaita voi tulla myös muilta osastoilta ja sairaaloista.

Osastollamme on 18 vuodepaikkaa. Työskentelemme moduuleittan sopien työnjaon yhdessä työkavereiden kanssa. Työ on kolmivuorotyötä.

Työskentelemme moniammatillisessa työryhmässä ja tuemme toisiamme. Työyhteisömme koostuu moniammatillisesta henkilökunnasta ja yhteistyötä tehdään tiiviisti eri ammattiryhmien kanssa. Meillä on läheistä yhteistyötä myös Pohjanmaan Syöpäyhdistyksen kanssa. Osasto toimii harjoittelupaikkana hoitoalan ja lääketieteen opiskelijoille.

Osoite:
Hietalahdenkatu 2-4, 65130 Vaasa
H-talo, kerros 6

Osaston vierailuajat
Vierailuajat päivittäin klo 13.00 – 19.00. Muina aikoina sovitusti.
Saavuthan kanslian kautta. Vierailethan osastolla vain terveenä, kiitos

Kanslia: 06 213 2982
Osastosihteeri: 06 213 2951
Osastonhoitaja Katja Veikkola
Sähköposti: etunimi.sukunimi@ovph.fi

Sähköposti: cabl@ovph.fi

Linkkejä:

https://www.syopapotilaat.fi/potilasoppaat/

https://www.terveyskyla.fi/palliatiivinentalo

https://www.terveyskyla.fi/syopatalo

https://ficanwest.fi/