Siirry sisältöön

Suu- ja leukasairaudet

Suun terveydenhuollon erikoissairaanhoitoon kuuluu suun ja leukojen alueen sairauksien tutkiminen ja hoito. Täältä löydät tietoja suunkirurgiasta, oikomishoidosta ja kliinisestä hammashoidosta.

Suu- ja leukasairauksien poliklinikka vastaa alueensa erikoissairaanhoidosta suun terveydenhuollossa yhdessä oikomishoidon ja kliinisen hammashoidon poliklinikan kanssa. Potilaat tulevat lähetteellä terveyskeskuksista, yksityissektorilta tai sairaalan toisilta osastoilta.

Suu- ja leukakirurgian poliklinikka vastaa alueensa erikoissairaanhoidosta suun terveydenhuollossa yhdessä oikomishoidon ja kliinisen hammashoidon poliklinikan kanssa. Potilaat tulevat lähetteellä terveyskeskuksista, yksityissektorilta tai sairaalan toisilta osastoilta.

Oikomishoidon poliklinikka vastaa alueensa erikoissairaanhoidosta suun terveydenhuollossa yhdessä suu- ja leukakirurgian sekä kliinisen hammashoidon poliklinikan kanssa. Potilaat tulevat lähetteellä terveyskeskuksista, yksityissektorilta tai sairaalan toisilta osastoilta.

Kliinisen hammashoidon poliklinikka vastaa alueen erikoissairaanhoidosta suun terveydenhuollossa yhdessä oikomishoidon sekä suu- ja leukakirurgian poliklinikan kanssa. Potilaat tulevat lähetteellä terveyskeskuksista, yksityissektorilta tai sairaalan toiselta osastolta. Poliklinikalla tehdään myös konsultaatioita ja hoitosuunnitelmia, jolloin potilaiden hoito toteutetaan joko terveyskeskuksessa tai yksityishammaslääkärin luona.