Siirry sisältöön

Työskentelemme lasten ja nuorten psykiatrisella vastaanotolla moniammatillisesti, ja tiimiimme kuuluu lääkäri, psykologeja, perheterapeutteja, sairaanhoitajia ja ohjaajia. Meillä kaikilla on vaitiolovelvollisuus.

Selvitämme tiimissä tunne-elämään ja käyttäytymiseen liittyviä haasteita ja kartoitamme kehitysvaikeuksia. Työskentelemme perhekeskeisesti mutta tarjoamme myös yksilöllistä tukea ja eri terapiamuotoja. Lisäksi ohjaamme ja konsultoimme yhteistyökumppaneitamme.

Käytämme Toimiva lapsi & perhe -menetelmää. Lisäksi järjestämme ylivilkkaiden tai haasteellisten lasten vanhemmille säännöllisesti Perhekoulu-mallin mukaisia vanhempainryhmiä. Verkostotyö on tärkeä osa toimintaamme. Teemme yhteistyötä päiväkotien, koulujen sekä sosiaali- ja terveydenhuollon kanssa.

Miten saan palvelua?

Lasten ja nuorten psykiatriselle vastaanotolle päästäksesi voit itse soittaa ja varata ajan tai pyytää lähetettä lääkäriltä tai muulta päivähoidon, koulun tai sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöltä. Voit ottaa meihin yhteyttä myös saadaksesi neuvoja puhelimitse.

Yhteystiedot

Vastaanottomme on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8–16. Kanslian puhelinaika on klo 8–15, puh. (06) 786 2151. Sihteeri tarkistaa tuolloin ajanvarauksia, ottaa vastaan soittopyyntöjä ja reseptien uusimisia.

Hoitohenkilöstö (psykologi, sairaanhoitaja, ohjaaja) ottavat vastaan puheluita maanantaista perjantaihin klo 12–14, puh. 050 354 8077. Otamme tuolloin vastaan uusia asiakkaita, annamme neuvontaa ja ohjausta sekä voimme tarvittaessa ohjata eteenpäin. Pidämme joka viikko varalla keskusteluaikoja kiireellisiä asioita varten esim. vaikeissa psyykkisissä kriisitilanteissa tai jos on huoli itsetuhoisesta käyttäytymisestä. Keskusteluajan voi sopia henkilökunnan kanssa klo 12–14, puh. 050 354 8077.

Meillä ei ole lääkäripäivystystä. Ota kiireellisissä lääkäriasioissa yhteyttä terveyskeskuksen päivystykseen, puh. (06) 786 1333.

Osoite

Kolpintie 7 / Pohjanlahdentie 1

PL 111, 68601 Pietarsaari

Sisäänkäynti H, 5. kerros