Siirry sisältöön

Aikuisten mielenterveys- ja päihdepalvelut, osastohoito

Päihdekeskuksen palvelut on tarkoitettu aikuisille yli 18- vuotiaille asiakkaille, joiden päihteiden käytön katkaisu tai päihteistä vieroittautuminen ei onnistu avohoidon palveluiden avulla.

Pixne-klinikka on hoito- ja kuntoutusyksikkö miehille ja naisille, joiden on tarve miettiä riskikäyttöään/päihteidenkäyttöään/riippuvuuttaan (alkoholi, lääkkeet, huumeet, pelit). Kohderyhmämme ovat yli 18-vuotiaat miehet ja naiset.

Osasto 1 on suljettu akuuttipsykiatrinen osasto. Osastollamme on 12 potilaspaikkaa ja tarjoamme hoitoa vuorokauden ympäri.

Osasto 2 on suljettu akuuttipsykiatrinen osasto. Osastolla on 15 potilaspaikkaa ja tarjoamme hoitoa vuorokauden ympäri. Osastolla hoidetaan sekä miehiä että naisia täysi-ikäisistä ikäihmisiin.

Osastohoito toimii potilaan tukena vaikeissa elämäntilanteissa tai kun avohoito/ muut tukimuodot eivät riitä antamaan potilaalle hänen tarvitsemaansa hoitoa.

Psykiatrian tutkimus- ja kuntoutusosasto on aikuisille suunnattu suljettu hoito- ja kuntoutusosasto.

Osastollamme hoidetaan potilaita jotka tarvitsevat pidempiaikaista psykiatrista kuntoutusta ja tutkimusta. Osaston 12 potilaspaikkaa on tarkoitettu sekä miehille että naisille.