Siirry sisältöön

Allianssi

25.8.2022 Yleinen

Vaasan keskussairaalan uusi sairaalarakennus H-talo on vastaanotettu

BothniaHigh5-allianssin toteuttaman H-talon rakennusvaihe on nyt valmis. Allianssin osapuolet luovuttivat sairaalarakennuksen Pohjanmaan hyvinvointialueen kuntayhtymän edustajille maanantaina 22.8.2022. Alueella ja rakennuksessa tehdään vielä pienimuotoista viimeistelytyötä allianssin toimesta.
23.9.2021 Yleinen

Tavoitteena sairaalarakennus, jossa on hyvä asioida ja työskennellä

Vuonna 2022 valmistuva H-talo tulee yhdistämään erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palveluja saman katon alle. Toimintojen keskittäminen ja tilojen uudistaminen tuo tullessaan muutoksia sekä asiakkaille että henkilökunnalle. Rakennushankkeen alusta alkaen H-talon suunnittelussa on kuultu laajalti henkilökunnan ja asiakkaiden edustajia. Tässä työssä on auttanut integrointitiimiksi nimetty ryhmä, joka koostuu sairaalan ja perusterveydenhuollon hoitohenkilökunnan sekä sairaalan teknisen henkilökunnan edustajista.
22.12.2020 Yleinen

H-talo suunnitellaan esteettömäksi ja kaikille tasavertaiseksi

Suuren sairaalarakennuksen ovella kuka tahansa voi tuntea olonsa epävarmaksi. Löytääkö oikeaan paikkaan? Miten ilmoittautua? Mistä pyörätuolilla pääsee kulkemaan? Löytyykö oikea hoitotila, jos ei näe hyvin? H-taloon erilaisten ihmisten on helppo tulla ja he voivat asioida siellä tasavertaisesti.
20.9.2019 Yleinen

Uusi opastusjärjestelmä pysäköintitalon käyttäjille

Sairaala-alueen pysäköintitalossa on otettu käyttöön pysäköinnin opastusjärjestelmä. Järjestelmän opaste näyttää pysäköintitaloon saapuville vapaiden pysäköintipaikkojen määrän kussakin kerroksessa.
5.2.2019 Yleinen

Mitä Bothnia High 5 -nimi tarkoittaa?

Allianssi käsittää monta organisaatiota, ja Bothnia High 5 -nimellä yhdistämme kaikki osapuolet yhteen. Allianssissa toimimme yhdessä ja yhtenäisesti.