Siirry sisältöön

hyvinvointialue

28.5.2024 Kotikäynti-asiakaslehti

Pääkirjoitus: Rakkaudesta lajiin

Harvemmin mietin lenkkareita jalkaan pukiessani, että lähdenpä tästä ehkäisemään sydän- ja verisuonisairauksia ja vähentämään riskiäni …
11.4.2024 Yleinen

”Emme suunnittele terveysasemien tai vuodeosastojen sulkemista”

Pohjanmaan hyvinvointialue jatkaa palveluiden kehittämistä yhdenvertaisiksi koko alueella. Tavoitteena on turvata tulevaisuuden palvelut, saada henkilöstö riittämään ja talous tasapainoon. Digitaalisissa palvelukanavissa tuetaan kivijalkapalveluita ja tarjotaan palveluita kotiin.
28.11.2023 Kotikäynti-asiakaslehti

Pääkirjoitus: Anna digille mahdollisuus

Yksivuotias hyvinvointialueemme muuttuu pian vauvasta taaperoksi. Ensimmäinen vuosi on ollut oppimista ja nyt otamme ensiaskeliamme. …
23.11.2023 Yleinen

Digitaalisin välinein tukea omaishoitajien arkeen

Pohjanmaan hyvinvointialueen Prima Botnia – Hyvinvoiva Pohjamaa-hanke on käynnistänyt kokeilun, jonka tarkoituksena on kokeilla eri tukimuotoja digitaalisten välineiden avulla omaishoitajille.
23.11.2023 Yleinen

Teknologiset ratkaisut tukevat kotona asuvia ikäihmisiä

Tulevaisuuden kotona asumista tukevat palvelut iäkkäille - hankkeen (TulKoti) puitteissa on koottu teknologiasalkut sekä apuvälineluettelo. Hankkeen kohderyhmänä ovat kotona asuvat iäkkäät ihmiset, jotka eivät täytä kotihoidon kriteerejä. Heille onkin pyritty löytämään vaihtoehtoisia tapoja, joilla tuetaan turvallista kotona asumista.