Siirry sisältöön

Terveyskeskusten palvelut

Lääkärin vastaanotolla lääkäri arvioi oireesi ja yleisen terveydentilasi sekä tekee hoitosuunnitelman.

Sairaanhoitovastaanotto on tarkoitettu sinulle, joka tarvitset hoitohenkilöstön antamaa sairaanhoitoa.

Haavanhoito aloitetaan tavallisesti terveysaseman hoitajan vastaanotolla. Haastavien haavojen kohdalla saatetaan kuitenkin kaivata haavanhoitajan arviota.

Sukupuolitautien poliklinikalla tutkitaan ja hoidetaan sukupuolitauteja sairastavia potilaita sekä annetaan ennaltaehkäisevää neuvontaa.

Edistämme kotona tapahtuvaa pitkäaikaissairauden hoitoa ja seurantaa. Hoitotarvikkeiden jakelu perustuu yksilölliseen tarpeeseen. Hoitotarvikkeiden saamiseksi tarvitaan päätös hoitavasta yksiköstä.

Seksuaalineuvonta on tarkoitettu kaikenikäisille, sekä parisuhteessa oleville että sinkuille sukupuolesta ja seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta.

Astmahoitaja vastaa astmaneuvonnasta, ja hänen vastaanotollaan voit käydä astma- tai keuhkoahtaumatautidiagnoosin selvittelyä ja seurantaa varten.

Muistipoliklinikalta saa monipuolista muistiasioihin liittyvää ohjausta ja neuvontaa. Muistipoliklinikalla tehdään muistiongelmiin liittyvää selvittelyä ja diagnosointia sekä hoidon suunnittelua ja seurantaa.

Mammografiaseulonnat Rintasyövän ehkäisemiseksi yhteistoiminta-alue järjestää ajoittain toistuvia, maksuttomia mammografiatutkimuksia naisille. Seulontoja järjestetään, jotta rintasyöpä voitaisiin havaita …